Знаците на Вселената присъстват постоянно в живота ни. Често може да

...
Знаците на Вселената присъстват постоянно в живота ни. Често може да
Коментари Харесай

Знаците на Вселената: Как Вселената общува с нас и как да разчетем сигналите й

Знаците на Вселената участват непрекъснато в живота ни. Често може да не придаваме изключително значение на нейните известия, само че точно те ни предизвестяват за вероятни проблеми, демонстрират ни пътя и ни пазят от неприятните неща.

Тези сигнали наподобява ни демонстрират, че вършим всичко както би трябвало. Или назад, че би трябвало да се движим в друга посока.

Следователно, въздействието върху ориста на знаците на Вселената не трябва да се подценява. Как да ги разчетем вярно?

Вселената поддържа връзка с нас

Вселената работи непрестанно, с цел да ни даде инструментите, ресурсите, хората, от които се нуждаем. 

Тя изпраща уроци, които са значими за придобиване на избран тип опит. И всичко това, с цел да станем това, което би трябвало да бъдем, да намерим същинската си цел.

В началото знаците на ориста нормално са доста фини. Но те наподобяват такива единствено тъй като най-вероятно не се пробвате да ги забележите. Всичко се трансформира радикално, когато започнете да полагате старания да ги обмислите.

Признаци на Вселената: Как да се научим да ги разбираме?

Всеки човек е „ обвързван “ с един тип невидима антена, с висши галактически материи. Тя непрестанно улавя фини сили и честоти към вас.

Можете да получавате криптирани известия под формата на знаци.

Независимо по какъв начин виждате знаците, значимо е да обърнете внимание на скритото значение зад тях. 

Има обаче няколко основни признака, че някой от горната страна се пробва да се свърже с вас.

Повторение на цифри

Често ли ви се случва да поглеждате към часовника си тъкмо в 11:11 или 22:22?

Ако забележите, че повтарящите се числа ви следват, най-вероятно те се пробват да ви оповестят някои вести на „ езика на Вселената “. За да дешифрирате такова известие, можете да се обърнете към нумерологията и по тъкмо към по този начин наречените „ Ангелски цифри “.

Повтарящи се събития

Ако установите, че епизодите във вашия живот се повтарят, вие се озовавате в същите обстановки, това също е сигурен знак за знаците на Вселената.

Как да се научим да ги разбираме в този случай?

Трябва да забележите и анализирате случилото се, преди да продължите напред. Това може да е просто следващата нещастна връзка или крах в работата.

Вместо да се оплакваме, обаче и да стенем „ Защо Вселената ме санкционира? “, дано използваме тази опция. Да оценим обстановката, с цел да разберем какви промени би трябвало да настъпят, с цел да не се постанова още веднъж да я проиграваме.

Неочаквани мемоари

В търсене на отговора на стремежи въпрос, ние въображаемо го превъртаме в главата си.

Точно тогава се задействат неочакваните мемоари. Те може разумно даже да не са свързани по никакъв метод с въпроса, на който се мъчим да намерим отговор.

Основното е да слушате себе си и възприятията си. Какво усещате? Съмнение и безпокойствие? Или пък тъкмо назад – доста ви е топло и умерено?

Във всеки един случай това е положително управление за деяние. Често спомените са оня знак на ориста, който оказва помощ да се вземе вярното решение.

Пророчески сънища

Сънищата са различен метод за връзка сред нас и висшите сили. Често се случва, че преди значимо събитие, човек да сънува нещо, което по-късно се сбъдва.

Тези сънища се назовават ​​пророчески.

Ето по какъв начин Вселената ни изпраща информация. Ако сънят е бил притеснителен, това демонстрира, че най-вероятно сте изправени пред значимо решение. Плюсовете и минусите би трябвало да се претеглят, като се употребява информацията, получена от сънищата.

Предупредителни знаци

Как можете да разберете дали сте на прав път?

И по какъв начин да се научим да разчитаме знаците, които Вселената изпраща?

Основното предписание е да им обърнете внимание в точния момент, с цел да разберете защо желаят да ви предупредят и какво чака в близко бъдеще.

Също по този начин, от време на време се случва, че известията, получени „ от горната страна “, в точното време, да ни спасят от неприятности или проблеми.

Има редица постоянно срещани предупредителни сигнали от Вселената, които демонстрират, че вършиме нещо неправилно:

Необясним боязън или безпокойствие

Необяснимото възприятие на безпокойствие не ви оставя, където и да отидете, като че ли нещо доста неприятно е на път да се случи.

Проблеми със съня

Появява се бодърствуване, макар че преди не сте имали такива проблеми.

Чести са спорове с родственици, сътрудници и другари

Обикновено пораждат за нищо и никакви дреболии, даже самите вие не можете да си обясните по какъв начин по този начин успявате да влезете в разногласия и дразги за няма нищо.

Общо неразположение, болест

Могат да се появят хронични главоболия, гадене, световъртеж. Всичко това пречи на вашия бизнес.

Странни трудности и проблеми

Те не престават да пораждат. По някаква необяснима причина нещата не вървят по проект, колкото и да се стараете. През цялото време сте изправени пред бариери, които ви пречат да реализирате проектите си. Когато извършите крачка напред, се случва нещо, което ви кара да се върнете две стъпки обратно.

„ Невидими “ условия

Например, на път за гарата се сещате, че сте не запомнили билета си за влака.

Бързате извънредно доста за работа, само че засядате в асансьора или пък забравяте нещо значимо вкъщи. На пръв взор тези събития се смятат за неуспех, само че те напълно не са това.

По този метод Вселената се пробва да ви избави от неприятните събития, предотвратявайки ви да бъдете на това място в предопределен миг. Тук е мястото да напомним за един от пасажерите, сдобил се с билет за злощастния Титаник, който се забавил и по този начин и не съумял да се качи на борда, защото намерил и решил да набере четирилистни детелини.

Претърпяване на произшествия

Инцидентите са постоянно срещан знак, че Вселената изпраща предупредителни знаци и е време да измененията курса на живота си неотложно.

Всъщност известията от горната страна не са толкоз двусмислени, колкото може да наподобяват на пръв взор. Доверете се на вътрешните си усеща.

Всеки човек е кадърен да одобри знаците на Вселената. Как да се научим да ги разбираме зависи единствено от желанието ви да се учите и от равнището на духовно развиване.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР